Je huis schoonmaken

huis schoonmaken

Als je je ideale appartement moest uitzoeken. Je zou manieren vinden om vlekken te vermijden in beschadigde of ordelijke kasten, vuile vaat in de gootsteen, smerige woonkamer, de muffe geur in de linnenkast en de stoffige lucht Voorwaarden.

Het is een pijn en zeer deprimerend, en net als elk ander proces, je hele huis moet gaan, opgeruimd, fris, en hersteld, schoon en netjes.

Nadat je je woonkamer vuil hebt gemaakt, kun je bepalen hoe je de ideale manier van schoonmaken van een D.I.Y. appartement kunt bereiken.

Als u een universitair persoon bent en op uw eigen verdieping woont, bestaat het schoonmaken van een appartement meestal uit een bekleding en een groot deel van het schoonmaken van de bovenkant van het meubilair.

Spuiten

S heeft alle oppervlakken in de kamer aangeraakt, schoongemaakt, gewassen en gepoetst. U zou één kamer per week kunnen kiezen (of om de week), Zorg ervoor dat wanneer u Schoonmaakbedrijf Venray  u een gelijkmatig oppervlak maakt – niet meer dan een toplaag, hoeken van meubels moeten bereikbaar zijn.

Naar

Sproeien

Mop

Stof

Afvegen en boenen

Afstoffen

Polijsten

Stofzuigen en

Laat voldoende ruimte vrij voor schoonmaakmateriaal.

Schrobben en

Spuit plafond, hoeken van balkons enz.

Stofzuigen

Onder de wekelijkse karweitjes worden ook vlekbehandelingen aanbevolen.

Huishoudelijke materialen en uitrusting

Uw kostbaarheden hebben een Home Safe afwasmiddel en 20 wattenbolletjes nodig, gebruik natuurlijk geen afwasmiddelen want die maken uw kostbaarheden kapot.

Maak eerst schoon om te voorkomen

Tegen de tijd dat u klaar bent met schoonmaken, is het goed om uw kleren schoon te maken en op te bergen.

Neem eerst de kleren/schoenen/jurken uit en doe ze in de was.

Om ervoor te zorgen dat uw huis brandschoon is, heeft u gespecialiseerde schoonmaakmiddelen nodig die speciaal gemaakt zijn voor het schoonmaken van uw huis.

Het huis schoonmaken is een hele klus, u moet een paar uur besteden aan het verversen/schoonmaken van het huis. Eenmaal elke dag schoongemaakt, zal het 2-3 langer duren om weer schoongemaakt te worden.

Begin uw schoonmaakprocedure in de keuken, was uw groente met afwasmiddel toegevoegd, kieper het op de gootsteen.

Zoek de vuilst mogelijke plek en schrob die hard met het schoonmaakmiddel, tenzij u het moeilijk of vies vindt.

Als er vlekken zijn, verwijder deze dan met de door u gekozen reinigingsvloeistof of vloeibaar afwasmiddel.

Dit zou ook uw mooie vloerkleed terug moeten brengen, gooi ze in de wasmachine.

Uw keramische tegels een mooie glans geven is niet zo moeilijk, gewoon een beetje afwasmiddel geven en schrobben maar.

Stofzuig ing van het huis op acties

Stofzuig de woonkamer, of die tijd wanneer u gasten over de vloer hebt, en zelfs de keuken, wanneer u het gazon maait of de ketel de vogels druppels van de sirauer soda. Het wordt aanbevolen dat u stofzuigt na 8/31.

Voor het reinigen van tapijt moet een vochtige stofzuiger en een stoomcleaner worden gebruikt. Voor wandtegels en vloeren wordt puimsteen toegevoegd aan een mengsel van heet water en vloeibaar afwasmiddel om te voorkomen dat er steenslag ontstaat.

Eindschoonmaak – afstoffen

Stof af, over het opgehoopte vuil op elk voorwerp. Dit zal uw leven zeker een stuk gemakkelijker maken.

Zorg ervoor dat dit waar is, met de hal objecten schoon, het plafond lampen worden gereinigd.

Diverse aanpassingen / reparaties

Naarmate het schoonmaken van de woning vordert, zal uw huis weerstand verliezen tegen diverse situaties die een beschadiging kunnen veroorzaken. Zorg ervoor dat deze beschadigingen worden gerepareerd zodra deze voor het eerst zichtbaar zijn.

Maak uw apparatuur zoals de televisie, planten, jaloezieën en andere regelmatig schoon.

Onze conclusie

Houd vuil van uw flat met tapijt of van uw vloer met meubels op het moment dat het gezien wordt. Blijf regelmatig afstoffen. Houdt al deze eenvoudige procedures in gedachten om spectaculaire en stofvrije huizen te hebben bij een brekende manifestatie.

 

Leave a Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.