Schilderwerken

Prijzen voor schilderdiensten, netwerkfacturering, verzendingsprijzen, lonen en ziektegeld kunnen sterk verschillen naargelang de plaats waar een schilderdienst is gevestigd. Wanneer een schildersbedrijf over een zeer lang en breed netwerk beschikt en binnen hetzelfde handels- en/of industrieterrein gevestigd is, zal zijn personeel minder vaak naar een werklocatie buiten het bedrijf hoeven te reizen en zijn de tarieven lager. Een niveau van overhead dat door de schildersdienst moet worden geschat, wordt niveau van overhead genoemd. Afgezien van de kosten om op de werklocatie te komen, zoals de tijd die een ploeg nodig heeft om de locatie te onderzoeken waarvoor zij worden aangerekend, hebben zij de extra kosten van brandstof, verzekering en voertuigen.

De prijs voor schilderdiensten met transport van bouwmaterialen wordt ook wel expeditie genoemd. De vrachtkosten zijn een van de redenen waarom schilderdiensten met vervoer goedkoper zijn dan die welke deze methode niet gebruiken. De arbeidskosten voor het verzenden van de verf vanaf de werkplek kunnen oplopen tot de helft van de totale prijs. Schilderij service tarieven kunnen enigszins verschillen in off-site locaties. Lokale schildersbedrijven in deze gebieden hebben misschien niet de middelen om de kosten van vracht te controleren, maar kunnen toch de prijs beïnvloeden. Hoe minder een schildersbedrijf te maken heeft met het materiaal, hoe minder kostbaar het tarief zal zijn.

Aan het eind van de jaren zeventig kwamen huisschilders tot de ontdekking dat er problemen waren met de offertestructuren van sommige schildersbedrijven. De offertestructuren waren gebaseerd op wat een aannemer een klant in rekening zou brengen voor een twintig jaar durende, eendelige buitenschilderbeurt. Geleidelijk aan werden de schilderramingen verlaagd tot ongeveer vijf procent van de oorspronkelijke kostprijs.

De prijzen voor schilderdiensten zijn gebaseerd op drie belangrijke factoren:

1. De grootte van het te coaten materiaal. De materiaalkosten zullen hoger zijn als het aluminium, watervast multiplex, of andere beplating als een van de hoogwaardigere materialen op de arbeidskostenlijst voor de job staat vermeld. De arbeidskosten zijn ook hoger als er meer grondverf en verf nodig is. Andere beplating, zoals delen van beplating, worden vermeld als bevestigingsmiddelen. Sommige bevestigingsmiddelen zijn duurder dan andere. De klant heeft de mogelijkheid om de verfsoort van zijn keuze te kiezen, maar die keuze zal niet veel invloed hebben op de kosten.

In sommige gevallen kan een schilder een lagere kwaliteit bekleding en een hogere kwaliteit verf kiezen, en toch het lagere materiaal bevestigingsmiddelen noemen.

2. Arbeid per vierkante voet / vierkante yard of vierkante meter – schatting

De arbeidskosten voor de klus zijn hoger dan de materiaalkosten. Over het algemeen kan een whitewash oppervlak zijn eigen voordelen bieden. Zo kan de kostprijs per vierkante meter whitewash lager zijn dan de kostprijs per vierkante meter buitenverf.

De kosten van de schilderdienst zijn gebaseerd op deze waardering van het materiaal, die de extra stappen kan omvatten die nodig zijn voor de voorbereiding, het gronden en het schilderen van het oppervlak. Zodra deze kostenramingen zijn verkregen, worden deze kosten op een whiteboard of een andere whiteboard/whiteboard-overlay gemarkeerd, zodat de schilder zich gemakkelijk kan herinneren hoe hij tot deze kosten is gekomen. De totale formule die door een schilder wordt ingevuld is als volgt:

Arbeidskosten voor materiaal, plus

Arbeidskosten voor manuren, plus

Werkelijk materiaal plus werkkosten voor elke voorbereiding, plus

Verzorgingskosten voor ingangen, looppaden, promenade, enz. plus

Beheer van onroerend goed, onderhoud van kantoren plus

Nutsvoorziening plus

Transportkosten plus

Bedrijfskosten, afschrijvingen, enz.

Hoewel de bedragen die worden toegevoegd om rekening te houden met het eigenlijke materiaal, plus arbeidsloon, enz. enkele honderden dollars kunnen bedragen, zal hij in staat zijn om elk gebied van de arbeid van het project te schatten, met inbegrip van het omgaan met onderaannemers en het schatten van elke fase van zijn instructies.

oratieve schilderkunst

kanshebber bieden

optionele externe student helpers

Dek parallel schilderen

vasten gang schilderij

ni pizza caddy

concludeert betaling voor de dienstenTijd voor een timmerman om in het hout te zagen om de omheiningssecties te plaatsen tijdens de bouw van het dek�ohn Arbeid voor installatie 1e 2 secties van omheining – $ 27,000 tot $ 84,000; tweede sectie $ 14,000 tot 17,000; derde sectie $ 13,000 tot 22,000; vierde sectie $ 9,000 tot 16,000;

 

Leave a Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.