10 Questions You Need to Ask Yourself

journalist in Zwolle

Er is veel nutteloze informatie over de vereisten van 'interviewers' op internet. Het is maar al te gemakkelijk om deze vaardigheden te verwerven en te oefenen, maar begrijp je echt wat je moet doen? Bemiddelbaarheid gaat niet alleen over de vragen die je stelt, maar ook over hoe je ze stelt, en natuurlijk de spreekbuis van het interview. Degenen die hun indringende techniek in ingewikkelde details hebben geoefend, kunnen toegang krijgen tot het innerlijke heiligdom van de interviewer. Veel belangrijker is echter de techniek die u gebruikt om informatie te verzamelen. Hoe weet je wat je precies moet vragen? Welke informatie heb je echt nodig? Welke informatie moet je met je interviewers delen, zodat ze je niet afwijzen? Welke informatie moet u achterhouden totdat u een kans wordt geboden?

Om te beginnen zal elke ervaren journalist u vertellen dat het belangrijkste doel van een eerste gesprek is om vast te stellen of u geschikt bent voor de baan. Daarom is alle nuttige informatie die u voorafgaand aan uw eerste ontmoeting over het bedrijf kunt verzamelen, een waardevolle hulp. uniciteitscontroles, persoonlijke referenties en het controleren van referenties zijn essentieel voor elk interview. Tijdens het interview zelf kunt u informatie verzamelen door waardevolle deelname en observatie. Deze informatie helpt je om je voor te bereiden op de volgende vraag- en antwoordsessie.

1. Waarom verlaat u uw huidige baan?

Als uw potentiële werkgever er plotseling achter zou komen dat u diensten verleende aan een concurrent, zou dat een serieus risico kunnen opleveren. Traditioneel vertellen managers het personeel niet graag dat ze op het punt staan ​​om aan een andere baan te beginnen. Dit kan mogelijk leiden tot onnodige conflicten tussen de werknemer en zijn werkgever. Daarom is het verstandig om de antwoorden op deze vragen te oefenen met een vriend of begeleider. Anticipeer op negatieve antwoorden en bereid positieve alternatieven voor.

2. Waarom bent u zo lang werkloos geweest?

Als uw vertrek uit de vorige baan te wijten was aan een fout, kan dit een ontwapening zijn. U kunt in de verleiding komen om uw vorige werkgever binnen te halen en ze over de kwestie te grillen. Bewijs dat er geen reden was om de vorige baan te verlaten en leg uit dat je de situatie hebt betaald door een duidelijke en positieve reden voor vertrek te geven.

3. Wat zijn uw sterke en zwakke punten?

Zorg ervoor dat u ten minste drie zwakke punten opsomt die u al hebt aangepakt en die u hebt opgemerkt (dit kan een 'zacht punt' zijn, zoals een vermeende fout in de communicatie)

4. Waar zie je jezelf over zes maanden?

Een goede gelegenheid om voor uzelf te adverteren en de vruchten van uw netwerk te plukken. Bewijs dat je ambitieus bent en ergens naartoe wilt verhuizen. Vraag wat de functie is waarin je geïnteresseerd bent. Een kans om ook vragen te stellen om vast te stellen of ze je de rol bieden die je wilt.

5. Welke auto wil je?

Om financiële redenen kan het de moeite waard zijn om te vragen.

6. Wanneer was je het meest tevreden in je carrière?

Een goede gelegenheid om uzelf te adverteren en de vruchten van uw netwerk te plukken. Bewijs dat je tevreden bent waar je bent en dat je veel terrein kunt afleggen.

7. Wat is uw salarisverwachting voor de nieuwe baan?

Een intelligente vraag die je moet voorbereiden met blanco papier en een pen.

8. In welke bedrijfstakken of bedrijven vind je het werken met de meeste voldoening?

Een makkelijke, volg gewoon het thema vanaf stap 1.

9. Wat denk je dat het beste voor mij is?

Sarist, Ioys, Orzes, Broes, Esters. Oké, vind je dat leuk?

10. Is er een partner met wie ik samen zou kunnen zijn?

Een intelligente en scherpzinnige vraag die enige aandacht zal vergen. Een duidelijke uiting van aanhankelijk gevoel, faalt vaak de test.

11. Is er iets aan (je) Amerikaanse vrijheid dat je knap vindt?

Een uitgelezen kans om uw mening te uiten. Maak geen ruzie, word niet boos, laat een glimlach achter.

12. Wat maakt (uw)bergendale, californië (haar werkplek), anders dan (haar)borseiland?

Een lokale locatie of een landelijke. Waarom? Kom je daar vandaan? Bent u verwant door er te hebben gewoond? Wees positief.

13. Hoeveel (Enige) provincies zijn er in (lijst), Verenigde Staten?

Dus – Californië, kan het er niet maar één zijn!

14. Wat is (lijst) procent (van de bevolking) van (lijst)?

Geeft een lijst van alle plaatsen of gebieden, per bevolking

opleidingen, gezinnen, op gespecificeerde categorieën

 

Leave a Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.