Hoe om te gaan met het later,

brandende kaars en witte calla op donkere achtergrond met exemplaarruimte. sympathiekaart - uitvaart stockfoto's en -beelden

Als uw familielid onverwacht is overleden, plant u misschien niet meteen een begrafenis. Als u een vrouw bent en de affaire van uw echtgenoot is nog niet in de openbaarheid, zal u dat niet al te veel storen. Maar als blijkt dat mannen zich meer om hun dames bekommeren dan vrouwen, kan dat de zaken veranderen. Om met dat laatste om te gaan, volgen hier enkele tips voor de sterfelijken.

1. Koop pijnstillers tegen de pijn en de pijnen. Natuurlijk wilt u uw favoriete manier van leven niet verstoren. Ga naar de drogist en haal wat tabletten. Deze medicijnen zullen goedkoper zijn dan de kwelling van naar de dokter gaan. Medicijnen slikken is gewoon geen goed idee. Neem een tas mee met wat pooka en ontsmettingsmiddel voor het geval er zich een noodgeval voordoet. Neem een dagboek om bij te houden welke medicijnen u neemt. Het zou ook helpen om een lijst te maken van de symptomen die komen en gaan.

2. Zorg voor een journalist. Als er een noodsituatie op gezondheidsgebied is, moet u zich kunnen uitdrukken. Er moeten dagboeken zijn over uw gezondheid en uw verlies. Essay moet vermelden over u en de gebeurtenissen die u zijn overkomen, in plaats van het allemaal voor jezelf te houden.

3. Help je zieke. Het is altijd fijn om mensen om je heen te helpen. Het helpt zowel jou als hen om een beetje te ontspannen, en het helpt ook om de dingen te vergeten die ondraaglijk zijn. Je zou je zieke familielid moeten troosten, hem een glimlach geven, en hem zelfs helpen een laatste afscheid te nemen.

4. Geef af en toe een massage aan uw pijnlijke ledematen. Een massage wordt af en toe gegeven aan alle familieleden. Deze massage helpt om de stress van uw vermoeide lichaam af te halen.

5. Luister naar muziek. Vaker wel dan niet verandert het leven in muziek. Als het leven te lang wordt, wordt muziek een onmisbaar hulpmiddel om de tijd te verduren.

6. Kook je eigen eten. Een beetje saai in onregelmatige tijden. Maar als het leven in rep en roer is, kan men toch thuis een hapje eten.

7. Hou van jezelf zoals je bent. Liefde is het woord dat de meeste van ons gebruiken om onszelf te definiëren. Als we van onszelf houden, kan niemand anders dat beter dan wij. Maak je zelfliefde groot.

8. Wees professioneel in je werk. Professionaliteit is een manier om te zeggen 'werk hard, speel hard'. Het is geen egoïstische of oppervlakkige manier om iemands waarde te definiëren. Het versterkt eerder ons gevoel van eigenwaarde en weerspiegelt hoe we onszelf respecteren.

9. Gebruik een vorm van de keuken die u eet.Waar mogelijk, wees nonchalant met uw eten. Waar mogelijk, kies voor de groente Bangkok versus de restaurant rekening. Vergeet niet dat het jouw lichaam is en dat je een werk in uitvoering bent.

10. Geef de gewoonte op om 'nee' te zeggen.Vaak zijn we gehaast en nemen we niet de tijd om ons zelf 'ja' te vragen. Geef jezelf de kans om echt te ontspannen voordat je 'ja' zegt.

11. Stel uzelf op de hoogte.Wanneer een Google-zoekopdracht 'kanker' oplevert, weet u dat het een serieuze zaak is. Klik op het eerste resultaat en lees de kop. Klik op een ander resultaat en lees de kop. Klik dan op nog een resultaat en lees de kop. U zult nooit de zinnen Kanker of Kanker symptomen, Kanker waarschuwingssignalen, of Kanker statistieken vergeten. Dan zult u goed toegerust zijn om met de informatie om te gaan.

Als je deze tips in praktijk brengt, beloof ik je dat je een kankeroverlevende zult zijn voor je het weet.

Leave a Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.